Sunday, February 26, 2012

Teddyl ja Sissyl on 10 beebit!


Pesas on 7 imelist plikat ja 3 veel imelisemat poissi. Tegu suht heledat tooni, tugeva luustikuga ja kaunite peadega pesaga, mida taiendab suureparane iseloom ja temperament nagu Siimline's kuldsetele omaseks on saanud. Kutsikate isa Teddy ehk pikemalt EST&LV&LTU&BALT JCH, BALTJW-11, HeW-11 Ipcress Fly Me To The Moon Siimline, saabus meile inglismaalt, tema lopsakas valge ja sile kasukas, teeb selle noormehe eriti atraktiivseks, aga ta on seest sama kaunis kui valjast, tal on vaga vahva ja tore iseloom, kus heas koguses iseseivust, et ka omapai otsuseid vastu votta. Teddyl on vaga head tervise uuringu tulemused, puusad on B/B ja kyynarliigesed on puhtad ehk 0/0 , samuti on ka Teddy silma uuring puhas. Teddyl pole midagi kaa habeneda naituse tulemustes, kus ta erakordselt kiiresti eelmisel suvel korjas kokku oma juuniorserdid, vaatamata sellele, et ta suve naituste hooajakas valis bikiinivooru ja osales naitustel kutsikale omaselt karvutuna, suutis ta siiski korjata kokku oma juuniorserdid ja sellele krooniks veel Balti Juuniorvoitja 2011 tiitli, talveks oli poisil juba korralik ja lopsakas karv tagasi seljas ja oma kauniduses voitis Teddy Soomes detsembris Helsinki Juniori voitja tiitli.
Jahimaadel on kaa Teddy naidanud vaga haid instinkte ja ametlikku tulemust veel pole, aga loodame selleni jouda juba sellel kevadel.
Kutsikate ema on Sissy ehk peenemalt CIB,EST&LTU&LV&BALT CH, EST&LVJCH, Greenhill's Vogue. Sissy eelmiste pesakondade kutsikad on esinenud edukalt paljudel naitustel, tema lapsed elavad nii Eestis, Soomes, Portugalis, Iirimaal, Inglismaal kui ka Chaneli saartel. Ka sellest pesast lendavad osad kutsikad laia maailma. Sissy ise on, tervete A/A puusade ja 0/0 kyynarde, silma uuringu tulemusega terve, daam oma parimais aastates. Sissy on vaga arukas, tark ja kena Kuldne retriiver, kellel on tulemusi ette naidata jahi valdkonnast, kust tal on sooritatud toukatse, jahikatse ja ka verejalje katse, samuti on sissyl ette naidata tulemus kuulekuskoolituses KK1 ja mis puutub naitustesse, siis Sissyl on selles vallas palju edukaid voita ja yhtlasi on ta ainuke Eesti Kuldne Retriiver, kes on suutnud teha kybara trikki ja voita Kuldsete Retriiverite suvise erinatuse Kauneima koera tiitli kolmel korral.
Sellest pesast ootame ennekoikke kauneid ja vaarikad Kuldseid Retriivereid, kes oleks toredad kaaslased pikkadeks aastateks oma peredele. Kyll leidub siis pesast kindlasti kutsikaid ka harrastuste vastu huvitundvatele peredele, ootame neist kutsikatest sirguvaid too omadustega ja kauni valimikuga kutsikaid.
Nautige pilte millel kutsikad on juba 3 nadalased, laen pildid yles eraldi teemas. :)

No comments: