Monday, May 16, 2011

Kutsikad kasvavad mühinal!!!



Alles see oli, kui kutsikad sündisid, nüüd on neil juba silmad lahti ja esimesed tähtsad sammudki ette võetud, kuigi seda siiski jalgade võdisedes.

Pesakasti veeres passides kaob igasugune ajataju ja see on tõeline positiivsuse laeng.


Kahju, et aeg nii kiirelt lendab, tahaks nautida kauem neid unekotte, aga varsti on neil jalad juba korralikult all ja siis ei peata neid väikseid karvapalle enam miski. Ootamatult kiiresti muutuvad väiksed mutionud suurteks piraajadeks.

Vaikselt hakkavad ka iseloomude erinevused silma, helesinine poiss näitab teistest energilisemat ja nõudlikumat iseloomu, samal ajal kui tumesinine vend on isa iseloomule omaselt kõigega rahul, kui kõht on täis. Plikadel on jätkuvalt elu lill, sest mammal piima külluses ja mis sa siis ikka torised, kui piima tuleb nii kõva survega ja ainuke mure on, et see kurku ei läheks, ainuke vaev on neil see piimalett kenasti pesas üles leida.

Kutsid said ka hiljuti oma esimese ussirohu kuuri, mille vastu protesteeriti eriti häälekalt, sest pole sel ju mingit imelist maitset!

Osadel kutsikatel on juba pered neid ootamas suure õhinaga ja tehakse juba plaane ja ettevalmistusigi uue pisikese saabumiseks. Hing on kohe rahul kui on teada, et kutsikas on uude perre kohe eriti oodatud ja usume, et ka teistele kutsikatele leiduvad toredad ja hoolivad kodud.



No comments: