Sunday, May 15, 2011

Peale pikka pausi, blogi tagasi kasutuses!!!

Teretulemast tagasi Siimline´s Teami blogisse, mis on istunud nüüd juba mitu aastat uuendamata, tervitame teid lugema meie viimaseid tegusaid toimetusi ja uudiseid. Loodame olla usinamad blogi täiendamisel ja uuendada blogi kohe kui uudiseid on! Kuigi meie jaoks pole esikohal teistele teavitada oma saavutustest vaid nautida seda hobi oma suurepärase teamiga ja meie suurepäraste koertega, loodame, et lugedes meie uudiseid jagate meie rõõmu ja muret.
Vahepeal paari aasta jooksul on toimunud väga palju, meil on palju uusi teami liikmeid ja väga palju erinevaid suuri ja pisemaid võitte ja eksami tulemusi.
Meie moto on endine, koerasport ei seisne ainult võitmises, vaid meie jaoks on see suurpärane hobi, mida koos tehes on palju toredam ja lõbusam, kui üksik üritajana.

Meie kuldsed on võidutsenud kaks aastat järjest Top Kuldse Rivistuses, kus aastal 2009 oli Top isane Greenhill´s Cooper ja Top emane kuldne Greenhill´s Vogue ja aastal 2010 oli jällegi Cooper parim isane ja Greenhill´s Vogue tütar Siimline´s X-Pert To Greenhill´s oli Top emane kuldne. Aastal 2009 võidutsesime ka Eesti Aasta koerte rivistuses, kus Greenhill´s Cooper oli Eesti Top Koer nii täiskasvanute, kui ka juunioritte arvestuses ja meie Lhasa koduselt Leo peenemalt Rufkins Monarchs Love Bytes oli kohe tema kannul Aasta Top Koera järjestuses teine!
Kõikki suuremaid ja pisemaid tõu siseseid, võite me eraldi üles lugema ei hakka enam, sest neid on olnud väga väga palju ja see postitus läheks lihtsalt liiga pikaks! :)
Aga oluliseimaid rühma, euroopa näituste, maailma näituste ja BIS kohad mainime siiski ära, meie kuldsed on korduvalt olnud erinäituste BIS võitjad ja meie tiimis on ka siiani meile teada olevalt ainuke Eestis kõikide tõugude näituse BIS võitja ja mis kõige uhkem selle juures on see, et see on Siimline´s Teami oma kasvandik Siimline´s Theodor. Samuti peaks mainima Greenhill´s Cooperi ja Greenhill´s Hey You ja Siimline´s X-Pert To Greenhill´s suurepärast edu Eruoopa võitja ja Euroopa võitja raames toimunud erinäitusel SLoveenias. Cooper oli erinäituse tõuparim ja X-Pert To Greenhill´s oli parim emane kaks ja Greenhill´s Hey You parim juunior! Ka Euroopa võitja ise oli väga edukas, kus Xpert To Greenhill´s oli jällegi suures konkurentsis parim emane kaks ja tuli Sloveenia Tsempioniks, Cooper ja Morris tulid mõlemad oma klassis suures konkurentsis kohtadele.
Ja meie Lhasa Rufkins Monarchs Love Bytes tuli Euroopa Võitjaks.
Maailma võitjal ja ka nende erikatel Taanis olid meil suurepärased tulemused ja koerad tulid väga headele kohtadele klassides või võitsid need. Parima tulemuse sai Lhasa Chic Choix Chic Is It, kes oli erinäituse Tõu Parim Lhasa ja ei saa ka mainimata jätta Cooperi klassi võitu retriiverite erinäitusel.
Soome võitja nädalavahetusel võidustes esimesel päeval Cooper, kes sai He W tiitli ja teisel päeval võidutses Royal Duchess De Boscardini, kes oli PE 2 ja FIN JW, seda olles esimest korda juuniorklassi sellel nädalavahetus täpselt 9 kuuselt.
Sellel aastal võtsime esimest korda osa Cruftsist, kus jällegi Laura Royal Duchess de Boscardini tegi imet ja oli oma klassis teine 29st klassis olnud koerast. See oli suurepärane saavutus, sest inglismaa on siiski kuldsete kodumaa ja olla sellisel kohal "sisse tungijana" oli meie jaoks väga suur saavutus.
Meie jaoks on samuti oluline, et meie koerad teeksid ka seda mille jaoks nad kunagi aretatud olid ja sellep näeb tihti meid ja meie koeri ka tõu omastel katsetel, mitmed meie koerad on läbinud tõukatsed ja jahikatsed ja mitmed meie retriiveritest osalevad ka reaalselt aktiivselt jahis.

Oleme väga sõbralik seltskond ja kui teil on küsimusi võib alati pöördud meie poole.
Siimline´s Team

No comments: